Lifestyle programma

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Fit en Vitaal Voerendaal geeft je persoonlijke beleiding en gaat samen met jou aan de slag om een gezonde lifestyle te realiseren. Ik help je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid. Dat alles door inzet van de drie essentiële peilers van het benFit programma: eet, beweeg, relax.

Wat kun je verwachten?

Samen met mij kijken we naar je huidige voedingspatroon en leer ik jou meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Het BenFit-programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Je gaat ervaren wat gezonde voeding en lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk.

BenFit is meer dan alleen gewicht.

Het is

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Meer weten over wat Fit en Vitaal Voerendaal voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Neem gerust contact op via één van onderstaande knoppen (mail, telefoon of whatsapp), of vul het formulier in, en ik beantwoord met alle plezier ál je vragen!