Ontspanning & Wellness

Hotstone Massage

Als je op zoek bent naar een stressverlichtende en ontspannende massage dan is een hotstone massage een uitstekende keus.

Deze massage is een échte trend geworden in wellness , en dat is natuurlijk niet voor niets. De massage is namelijk populair geworden vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren.

Tijdens een hotstone massage worden er heerlijke oliën en warme stenen gebruikt om de spieren in jouw lichaam te ontspannen. Een hotstone massage verbeterd ook je bloedcirculatie en je algehele welzijn.

De hotstone massage komt oorspronkelijk van de Indianen. Zij gebruikten lavastenen die opgewarmd waren om hun stamgenoten met chronische pijn te behandelen. Dit was erg effectief omdat lavastenen goed warmte kunnen vasthouden en daardoor een positieve werking hebben op chronische pijnen.

Massages zijn uitsluitend voor dames!

Voor wie is een hotstone massage bedoeld?

Iedereen kan natuurlijk een hotstone masage ondergaan, ook al heb je geen chronische pijnen zal je deze massage als prettig ervaren en helpt het je ook met ontspannen.

Een hotstone massage is wel in bijzonder geschikt voor mensen met:

  • Klachten in de rug en/of nek.
  • Spierpijn
  • Zenuwpijn
  • Slechte bloedtoevoer
  • Algemene moeheid
  • Gewrichtsproblemen

Wat zijn de voordelen van een hotstone massage?

Een hotstone massage is niet alleen een prettige en ontspannen ervaring maar heeft ook meerdere voordelen.

Een hotstone massage kan pijn verhelpen

Een hotstone massage is ideaal voor het verlichten van spierpijn of zenuwpijn. Door de warmte van de basaltstenen zal de bloedtoevoer verbeteren naar de betreffende zones die behandeld worden. Dit onspant de spieren en kan pijn verlichten.

Meer weten over wat Fit en Vitaal Voerendaal voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Neem gerust contact op via één van onderstaande knoppen (mail, telefoon of whatsapp), of vul het formulier in, en ik beantwoord met alle plezier ál je vragen!