Ontmoet Wendy de Leon:

Personal Trainer & Lifestyle coach

Welkom!

Ik ben Wendy de Leon, 46 jaar jong en opgegroeid in Voerendaal. Sportiviteit zit in mijn bloed, of het nu gaat om hardlopen, paardrijden of salsa dansen, ik heb altijd een passie gehad voor bewegen. Mijn ruime ervaring in een sportschool heeft me geleerd dat mijn echte passie ligt in het ondersteunen van mensen op hun pad naar een gezondere levensstijl.

Word de beste versie van jezelf door middel van Lifestyle Coaching

Heb je ooit gemerkt hoe stress en slaapgebrek invloed kunnen hebben op je gezondheid? Misschien merk je dat je meer trek hebt in zoetigheden en koolhydraten? Ik ben er om je te helpen de perfecte balans te vinden. Ik geef je praktische tools die je kunt integreren in je dagelijkse leven, waardoor je gelukkiger, gezonder en evenwichtiger wordt.

Beweging

Bewegen is essentieel voor een gezonde leefstijl. Ik help je op weg om dat te bereiken op een fijne manier.

Voeding

Ik help je de juiste keuzes te maken voor een verantwoord voedingspatroon. Lekker én gezond gaat echt wel samen!

Ontspanning

Na inspanning hoort ontspanning. Geniet van een weldadige Hotstone massage of ontspanningsmassage met etherische olieën.

Voel je fitter & Vitaler

Jouw doelen, mijn begeleiding: Personal Training

Ben je benieuwd hoe ik als gediplomeerd Personal Trainer jouw fitnessdoelen kan ondersteunen? Twijfel niet langer en maak een afspraak. Het is tijd om in je gezondheid te investeren. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke doelen!

Meer weten over wat Fit en Vitaal Voerendaal voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Neem gerust contact op via één van onderstaande knoppen (mail, telefoon of whatsapp), of vul het formulier in, en ik beantwoord met alle plezier ál je vragen!